Az SBC LED kijelző vállalat „nyer-nyer” kapcsolatokra törekszik, olyan ügynököket és partnereket keres világszerte akik megértik az ügyfelek igényeit és így közreműködve a legtöbb értéket állítják elő nekik. Ahhoz, hogy valaki SBC LED gyár ügynök legyen a következő két feltételnek kell teljesülnie:

(1) Legyenek meg a megfelelő csatornái a termékek eladásához
(2) Legyen kellő felelősségtudata ehhez

Az SBC együttműködik kereskedőkkel és ügynökökkel értékesítési csatornáinak kiépítésében, hogy a legprofesszionálisabb szolgáltatást nyújthassa ügyfeleinknek LED kijelzők gyártása és szállítása terén.
Az SBC hangsúlyt fektet az innovációra, igyekszik ügyfelei igényeit úgy kielégíteni, hogy azoknak hosszú távú értéket nyújtson és megállapodásra késztesse őket.
Termékeink és szolgáltatásaink minősége révén 100 erős vállalat közül a három legnagyobb vásárlási ügynökséggel sikerült megállapodnunk. Az SBC belépett Európa és Amerika felső piacára is. Az SBC termékeit alkalmazzák olyan fejlett országokban, mint Franciaország, Dánia vagy Hollandia. Az SBC LED kijelzője már megkapta a CE minősítést. Egyre több elismerést és tiszteletet kapunk beszállítóinktól és vásárlóinktól köszönhetően a nagyszerű gyártásnak, vezetésnek, minőségellenőrzésnek és leszállításnak.