Az SBC LED gyár globális üzleti stratégiát épít ki. Az SBC már alapított kutatóközpontokat a Szilíciumvölgyben (USA) és Wuhanban (Kína). Az SBC-nél a 306 fős teljes személyzet 30%-a kutatási területeken dolgozik. Miután 2006 áprilisában újra bejegyezték, az SBC LED kijelző gyár több mint 23 szabadalomért folyamodott 2007 végéig, ezáltal Kína legtöbb LED-ekkel kapcsolatos szabadalommal bíró cégévé vált.


    Az SBC LED gyár 18 ágat hozott létre: az értékesítési és szolgáltatási hálózatok 2008-ban világszintű lefedettséget fognak elérni. Ezidáig az SBC kültéri és beltéri kijelzőit több mint 50 országban alkalmazták világszerte.


 Az SBC azért alapította a tengerentúli kutatóközpontot, hogy a tengerentúli piac LED hirdetőpanelekkel szemben támasztott követelményeinek eleget tudjon tenni. Ugyanakkor igyekszünk lokalizálni a személyzetet, helyszínen képezünk ki technikai és üzleti szakembereket. 2006 novemberében az irányított helyi vezérkar több, mint 60%-a az Egyesült Államokbeli központban volt fellelhető.