Annak érdekében, hogy fenntarthassuk innovációs képességeinket és kielégíthessük fogyasztóink igényeit, az SBC mint Kína egyik legkreatívabb LED kijelző-gyártója minden évben az eladásokból befolyt összegek 10%-át kutatásokra fordítja. Jelenleg az SBC LED-kijelző gyártónak sok ötlete van újszerű LED technológiák és azok alkalmazása terén. Ezek közé tartozik a LED kijelzők egypontos ellenőrzése, LED videók távoli ellenőrzési szoftvere és LED kijelzők távoli kábelnélküli videó átvitele (20 km-en belül) és így tovább.

Az SBC LED kijelzők kábelnélküli videó átviteli rendszere
Ez szabadalmaztatott csúcstechnológiai termék, az SBC LED kijelző gyárban sikeresen kifejlesztették 2006 szeptemberében és két hónap próbaüzem után sikeresen alkalmazták is a LED kijelzők piacán 2006 decemberében.

Az SBC kétoldalú forgatható LED kijelzője
Az SBC LED gyár szabadalmaztatott csúcstechnológiai terméke (Szabadalom száma: ZL 96 38960.8)
SBC LED lámpák: az energiamegtakarítás (főleg a pontfények és a fénysávok esetében) a LED termékeket helyettesíthetetlenné teszi
SBC LED világítástechnika: az energiatakarékos, nagy fényerejű, energiatakarékos és hosszú élettartamú SBC LED-ek ki fognak szorítani minden más világítástechnikai terméket a jövőben a közvilágítás és beltéri világítás piacáról.