Az SBC 2004 augusztus 3-án alakult, székhelye Kínában, Shenzhenben található. Az SBC a LED kijelzők egy felelősségteljes gyártója, mely működését gyártási és mérnöki megoldások köré összpontosítja. Hasonló gondolkodású emberek csoportjából áll, kik közös céljuknak tekintik, hogy helyreállítsák a „Made in China” címke megítélését a LED piacon.


    Kiváló végrehajtásunk és letisztult fejlesztési stratégiánk van, fogyasztói igényekre alapozottan folyamatosan innoválunk. „Stabilitás, megbízhatóság, hatékonyság” – ez áll az SBC márkaértékének központjában és ez áll a meglepően erős terjedés mögött is. 2012-ben az SBC vezető pozícióra tett szert a LED kijelzők iparágában. Az SBC jegyzett tőkéje 5 millió Remninbi, nettó eszközértéke 30 millió Remninbi és márkaértéke 800 millió Remninbi (a szakmai tanácsadó testület 2010. novemberi eredményei). A teljesen automatizált gyártási sorok nagyban növelik a munkatermelékenységet. 2012-ben a 2011-es adatokhoz képest 50%-os növekedés várható a tudományos menedzselési erőfeszítéseknek köszönhetően a munkatermelékenység terén. 2012-ben 500 alkalmazottunk lesz, ebből 120 szakképzett, skálázzuk a termelést és a GDP-t a 2011-es duplájára növeljük.


    Az SBC 10000 négyzetméteres szuper-tiszta anti-statikus gyártelepének van a legfejlettebb felszerelése úgy teljes körű szilárd kristályok, mint kábelezés, műanyag zárlatok, vagy spektrális színelválasztás terén; Shenzhenben találhatóak a legfejlettebb automatizált gyártósorok. Az SBC az egyik legfőbb tekintély LED kijelzők gyártásában. Az SBC elősegíti a vállalkozások fejlődését modern technikai eszközök segítségével és a menedzsmenten belül tudományos módszerek alkalmazásával. Az SBC teljes hatáskörrel rendelkezik a svájci SGS ISO9001:2008 minőségbiztosítási és az ISO 14001:2004 környezetvédelmi tanúsítványával, RoHS teszttel, az Európai Unió CE tanúsítványával, a CCC, UL és egyéb minőségbiztosítási tanúsítványokkal, IP67 por- és vízálló teszttel, anti-napfény és ragyogás teszttel, elektromágneses kompatibilitási vizsgálattal, magas és alacsony hőmérsékleten végzett vizsgálatokkal, nehézfém vizsgálatokkal és egyéb minőségtanúsítványokkal.


    2012-ben az SBC nagymértékben támogatni fogja a kommunikációs csatornahálózat kiépítését, ennek legfőbb célja az egyablakos rendszer kialakítása minden igénylő ügyfél számára. Ennek a célnak a jegyében eddig 11 fióktelepet létesítettünk világszerte. Az SBC marketing- és szolgáltatási hálózata lehetővé teszi, hogy felhasználói 24 órán belül jussanak minőségi szolgáltatáshoz, helyszínen.


    Az SBC elkötelezte magát amellett, hogy ügyfelei számára azok igényeit kielégítő innovatív, kiváló termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtson. Termékeink skálája magába foglalja a különböző kültéri és beltéri LED kijelzőket. A vezető technológiákat, felhasználóbarát funkciókat, személyre szabhatóságot magukba foglaló változatos szolgáltatásaink szerte a világon elnyerték ügyfeleink bizalmát. Az utóbbi négy évben az SBC termékei és megoldásai világszerte 76 országban és régióban lettek alkalmazva.
     „Merj az élvonalba lépni és vezetni!” – ez a mottó az SBC embereinek bátorsága és törekvése mögött.