Bizalommal lépjen kapcsolatba az SBC LED gyártóval bármilyen igényével kapcsolatosan – a hotelfoglalástól az Ön üzemlátogatásának időbeosztásának elkészítéséig: az SBC LED kijelző gyár meg fogja tenni a lehető legtöbbet, hogy segíthessen. Minden kérése és javaslata egy kincs lesz vállalatunk számára. Az SBC vállalat ügyfélszolgálata minden nap készségesen áll az Ön szolgálatára.

SBC videó fal gyári eladás utáni szolgáltatásának tartalma:

Eladás utáni szolgáltatások tartalma

1. Az eladás utáni szolgáltatások magukba foglalnak:
Egy éves garanciát az egész rendszerre leszámítva a humánfaktort és a vis majort.
Egy éves minőséggarancia, egész élettartamra szóló karbantartás és szavatolt karbantartás a szerződésben meghatározott időtartamra.
A garanciális időszak alatt: az ügyfelek problémáinak megoldása telefonon, faxon vagy email-len keresztül.
Ingyenes szoftverfrissítések.
A tervezés, gyártás, beszerelési technológia, alapanyag okozta minőségi vagy működési problémák esetén a csere és a karbantartás ingyenes. A vis major (árvíz, tűz, földrengés, háború és így tovább) és felhasználók okozta működési zavarok esetében a két fél közreműködése után oldható meg a probléma.
Egész élettartamra szóló rendszerkarbantartás: a garanciális időszak lejárta után csak a hardware-eszközök árát számítjuk fel.

2. Válaszidő
Karbantartási mérnökünk megoldással fog szolgálni telefonon, faxon vagy email-en a hiba bejelentését követő két napon belül.
Az olyan hibák esetében melyeket nem sikerül elhárítani telefonon vagy email-en a legjobb tudásunk szerint fogunk eljárni az ügyfél érdekében; ugyanakkor az ügyfélt kérjük, hogy szolgáltasson fényképeket és részletes írott jelentést a hibáról.

3. Rendszerfrissítési szolgáltatás
A garanciális időszakon belül a multimédiás kijelzővezérlő szoftver ingyenes.
Hogyha az ügyfél további eszközök hozzáadását, szoftverbővítést vagy rendszerfunkciók bővítését igényli, csak a költségeket számítjuk fel.
Ingyenes tréningszolgáltatások.
A tréningek célja rendszeroperátorok képzése, ők majd magas szinten fogják tudni kezelni a rendszereket és elbírnak néhány alapvető hibával is.
Három oktatómérnök tartja a képzéseket.
A tréningek a gyár tréningközpontjában hajtódnak végre – alapvetően a tréning a következőket tartalmazza:
Alapvető számítógépkezelői ismeretek
LED kijelzők működésének alapelvei
Kijelzők programozása, játékszoftverek és rosszindulatú szoftverek kezelése.
A rendszer hétköznapi karbantartása és biztonsági előírások szerinti működtetése – ez utóbbi a szimulált rendszer sikeres működtetése után érhető el.